Каталог товарів

Перевага акумуляторної шабельної пилки для роботи в саду

Категорії

Преимущества сабельных пил

1) Переваги шабельних пил

2) Характеристики шабельних акумуляторних пил

3) Додаткові опції

4) Основні особливості ножівок

5) Яку шабельну пилу вибрати?

Шабельна пила - зручний електроінструмент для роботи з різними матеріалами. Замінює ножівку, болгарку, секатор, садові ножиці, тому і потрібна для роботи на присадибній ділянці. У магазинах представлені десятки акумуляторних ножівок. Як вибрати потрібну модель? На які відмінності звертати увагу? Відповіді на питання і поради професіоналів - в цій статті.

Перевага акумуляторних шабельних пил

Автономність. Акумуляторні шабельні пили живляться від батареї та є повністю автономними пристроями. Це ідеальний варіант для роботи у важкодоступних місцях і на присадибних ділянках, які не підключені до системи електропостачання.

Різноманітні області застосування. Шабельні електроножівки працюють з різними матеріалами, а тому замінюють різні інструменти. З їх допомогою можна розпиляти деревину, пластик і метал. Універсальність не вимагає особливих зусиль від оператора - досить встановити полотно потрібного типу.

Поздовжня компоновка. Вузький редуктор і довге полотно ідеально підходять для роботи в умовах обмеженого простору. Шабельна пила - кращий інструмент для підрізування крони, розрізання труб або балок, розташованих впритул до стін, підлоги або стелі.

Висока маневреність. Завдяки поздовжньому компонуванню і вузькому полотну, шабельною пилкою зручно випилювати деталі складної криволінійної форми.

Оптимізована для роботи, тримаючи у повітрі. Більшість садових робіт виконуються, тримаючи пилки у повітрі. Електричну акумуляторну ножівку можна тримати двома руками, завдяки цьому знижується навантаження на оператора і підвищується тривалість роботи з інструментом.

Незамінний інструмент для демонтажу. На присадибній ділянці часто доводиться демонтувати старі конструкції. За допомогою шабельної пилки можна демонтувати вікна, двері, металеві огорожі, паркани та арки.

Характеристики сабельных пил

Характеристики шабельних акумуляторних пил

Можливості шабельних автономних пристроїв визначають наступні характеристики:

Клас. Існують побутові, напівпрофесійні та професійні пилки. Оптимальний варіант для роботи в саду і на дачі – побутові та напівпрофесійні моделі.

Потужність двигуна. Потужність акумуляторних пил залежить від напруги двигуна. Чим вище спожита напруга, тим пилка продуктивніше. У більшості випадків цей показник дорівнює 20 В.

Тип акумулятора. Акумулятори бувають 3 видів: нікель-кадмієві, нікель-металогідридні й літій-іонні. Літій-іонні (Li-Ion) акумулятори найпопулярніші. Вони відрізняються невеликою вагою, великою ємністю і мінімальним ефектом пам'яті. Швидко заряджаються і не вимагають повного розряду.

Глибина пропила. Вимірюється в міліметрах, коливається від 30 до 300 мм. Чим вище цей показник, тим товстішу заготовку може перепиляти інструмент. Пила може пропиляти метал, дерево і пластик. Але виробники вказують зазвичай глибину пропила для дерева і металу. Наприклад: макс. глибина пропила (дерево) - 255 мм, (сталь) - 10 мм.

Частота ходу. Вимірюється, як хід за хвилину. Відображає продуктивність інструменту. Чим вище цей показник, тим продуктивніше інструмент.

Механізм заміни полотна. Буває інструментальним і безключевим. Інструментальна заміна полотна здійснюється за допомогою ключа, безключового патрона - за допомогою стопорного кільця або важеля-фіксатора.

Дополнительные опции сабельных пил

Додаткові опції

Маятниковий хід. У пили з маятниковим ходом полотно рухається вперед-назад і трохи вгору. Завдяки цьому швидко віддаляється стружка з робочої зони й підвищується швидкість роботи.

Регулювання швидкості. Потрібна для ефективної роботи інструменту з різними матеріалами. Регулятор швидкості виконаний у двох варіантах: у вигляді кнопки, яка реагує на силу натискання, і регулювального колеса з нанесеними цифрами.

Підтримка оборотів під навантаженням. При роботі з щільними матеріалами обертів двигуна шабельної пили знижуються. Це погано впливає на продуктивність і якість роботи. Спеціальна електронна система при збільшенні навантаження на полотно автоматично збільшує число обертів двигуна.

Плавний пуск. Запобігає ривкам, що виникають під час старту шабельної пилки. Основне призначення плавного пуску - захист оператора від травм і збільшення терміну служби інструменту.

Опорна платформа. Стабілізує шабельну пилу, підвищує якість і швидкість роботи оператора. У більшості моделей опорна платформа може повертатися під різними кутами.

Захист від перегріву. Автоматично відключає двигун в разі перегріву. Підвищує рівень безпеки при роботі з пилою і продовжує термін її служби.

Блокування випадкового пуску. Додаткова кнопка, яку потрібно натискати разом із клавішею пуску. Потрібна для двох цілей: захисту від випадкового включення і фіксації кнопки. Далі в положенні "вкл". Така опція розвантажує кисть оператора і додає комфорту під час тривалої роботи.

Основні особливості акумуляторних ножівок

Для ефективної експлуатації акумуляторних ножівок потрібно купити зарядний пристрій і запасну батарею. Купивши універсальні аксесуари, ви зможете використовувати їх для роботи з іншим інструментом. У компанії Worcraft є фірмова лінійка акумуляторних інструментів One For All. У неї входить більше ніж 40 різних пристроїв і ця кількість постійно зростає.

Як вибрати шабельну пилу в інтернет-магазині ТМ Worcraft?

Для садових робіт достатньо можливостей акумуляторної шабельної пили CSS-S20Li. Вона відрізняється, доступною вартістю, великою глибиною пропила, хорошим балансом і ергономікою. Ця модель оснащена системою швидкої заміни полотен і автоматичним захистом двигуна від перегріву.

( 2 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
  • Двигун 20 В
  • Регулювання швидкості
    0-3000 хід/хв
  • Пропил: дерево 80 мм
                     метал 10 мм
  • Хід штока 26 мм
  • Швидка заміна полотен
  • D-подібна рукоятка
Швидке замовлення
  • Двигун 12 В
  • Число ходів штока 0-2700 ход/хв
  • Пропил: дерево 80 мм
  • Хід штока 20 мм
  • Швидка заміна полотен
Коментарі
Відгуків ще немає
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину
Перейти до порівняння